maanantaina, huhtikuuta 23

näinkö täällä aina käy?

Rakkaat lukijat, joiden lukumäärä on vähentynyt jostain syystä tässä parissa päivässä, tänään on ollut hyvin jännä päivä. Aamulla olin pirtee ja aamu oli täydellinen, kerkesin kouluunkin. Koulussa sain sitten pitkän viestin aika yllättävältä henkilöltä, eikä viestin sisältö ollut mitään kivaa, ennalta arvattavaa, luettavaa.


Mietin nyt tässä siis sitä, mitä tapahtuu joka kerta kun joku pettää miun luottamuksen?
Näin on käyny ehkä aika semi monesti, ja joka kerta kun näin tapahtuu, niin se ahistaa aina vähemmän ja vähemmän. Joka jutun jälkeen miun on myös vaikeempi luottaa ihmisiin kunnolla, joten mihin tää lopulta päättyy?


Lopputulos on joku tunteeton kivi, joka on tehty jäästä:D Oon ajatellu että miusta tulee joku kylmä vanhapiika, jolle ura on tärkeempää kun mikään muu. Vähän jännä tosin, sillä miulla ei oo mitään havaintoo siitä minkä ammatin valitsen. Tätä menoo sen on pakko olla joku tosi hardcore sillä what doesn't kill you, makes you stronger.




Älkää nyt kuitenkaan ihan huoliko, kamujen kaa ollaan todettu, että vaikka välillä tuntuis tuolta, niin en mie kyllä mihinkään oo muuttunu!


HeiHei


ps. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti