sunnuntaina, huhtikuuta 15

haikeena

Nyt rakkaat lukijat, muistuttakaa minuu siitä miks on hyvä olla vapaana ja yksin, eli sinkkuna. Oon nimittäin jo pitempään haaveillu jostain ihanasta jätkästä, jonka kaa vois jakaa maailman ilot ja murheet ja olla sillee sulosti. Tarviin jonkun jonka kaa käydä leffassa, kahvilla, tai ihan vaan olla, niin että se on vieläkin ihan parasta ikinä.





 Jonkun jota vois ajatella kun laulelee tätä 

Joku semmonen juttu joka ei ois vaan

Formspringissa joku viisastellu ja sanonu että 'kannattas hankkii parisuhde' ja 'oikeeta parisuhdetta saat tolla maineella kyllä ettiikki'. No siltä kyllä tuntuu miustakin, eikä siitä tarvii erikseen muistuttaa, eiköhän kaikki epäonnistuneet säädöt jo valmiiks muistuta siitä. Toisaalta ei miulla ois aikaa olla yhdessä kenenkään kanssa, sillä lentis ja koulu vie kaiken ajan.

 Niin, luitte oikein, KOULU, asia jolle en oo aiemmin antanu yhtään yhtään ylimäärästä aikaa miun vapaa-ajasta alkaa pikku hiljaa nousta ykköseks arvosanojen laskiessa ysistä seiskaan. Iha perseestä, sillä mieluiten  pelaisin, treenaisin, laulelisin ja valokuvaisin.


HeiHei!

15 kommenttia:

  1. Mul on sulle antaa vaik miten paljon hyviä puolia sinkkudesta! (Tällä öö.. neljän vuoden kokemuksella, jos ei lasketa mitään melkein suhteita mukaan :DD) Ihmiset, jotka puhuu siitä miten kaikkien pitäis elää parisuhteessa on ite rajoittuneita ja tylsiä, jotka ei omaa mitään seikkailunhalua :D

    Haha,multa on tän vuoden aikana kysytty jo 5 kertaa miks en seurustele ja aina vastaan saman: "Miks mun pitäis seurustella, kun pidän mun elämästä näin, vapaana ja tavaten koko ajan uusia ihmisiä?" Tiedän kyllä tietty sen tunteen, miten haluis läheisyyttä ja sen ihmisen, kelle voi kertoo kaiken.. Mutta sille kaikelle on vielä aikaa. En ois päässy matkustelee ympäri ämpäri ja elämään näinki rikasta elämää tehden kaikkea mitä rakastan, jos oisin seurustellu.

    Ja viimeisenä: Mulle just sanottiin et vaikutan kuulemma kylmältä ja kaikki luulee et mulla on miehiä joka sormelle.. Oikeesti, ne ihmiset jotka noita hommia keksii on elämäänsä kyllästyneitä ja ehkäpä niitä harmittaa, miten mä elän (Eilenkin join kaks siideriä ja siivosin,huhhuh tätä miesten määrää tosiaaan!) :D Jos arvostelee muiden elämää tolla tavalla, ehkä huhujen levittäjillä on pieni itsetutkiskelun paikka.. Neki vois välillä RELAAA :D:DD (Et joo tää sama homma jatkuu vielä 23-vuotiaanaki ja etelemmässä myös.. Mut onneks meijät onki tehty vahvoiksi kaikilla tavoilla ;D)Sori romaanista,pisti ketuttamaan! :::D:D

    Ja sitä paitsi, jokasellahan täytyy löytyy kotoa oma Ville.. Eikä mul oo viel varaa ostaa toista :DD höhö jopas vitsin heitin

    VastaaPoista
  2. Ville rulez! tossa on kyl pointtii, että pääsee vapaana matkustelemaan ja just tekemään kaikkee extemporee jota oon todellakkin suunnitellu tulevaisuuteen aikas runsaasti:) esim lukion jälkeen lähen satavarmasti jonnekkin ulkomaille vähintään vuodeks. Hyvä Jonna, paras kommentti ikinä!:)
    ps. aattelin kattoo titanicin uudestaan....(;

    VastaaPoista
  3. Joo siis ite pelkään sitä et tapaanki kohta jonkun ja sit kaikki mun suunnitelmat vesittyy :DD Nytki suunnitteilla pitkä matka ens keväänä ;) JA VILLI KESÄ! Aaaaah Titanic, voipi olla et itekki pakko kattoo se huomenna uudelleen ja haaveilla AIDOSTA RAKKAUDESTA (eikä siitä et seurustelee seurustelun vuoks jonkun kanssa, niin kuin monet tyytyy tekemään ;D)

    Ja I know, oonhan mä hurmaava ja paras persoona, joten kommenttienkin pakko olla vähintään sen mukaisia ;DD

    VastaaPoista
  4. Kaikilla tulee varmasti aina tälläisia tunteita eli et oo yksin:) jos joku ei sua haluu mainees perusteella ni aattele et no eipä se mua sit ansaitsekkaa! Ja mieti mite hyvältä tälläisen paskan jälkee tuntuu ku joku osottaa kiinnostusta:p! Harmittaa ku jollekkin luodaa paska maine ja pilataan toisen elämä sillä. Mut tiedän et sä selviit ja paljon tsemppii sulle!:)

    VastaaPoista
  5. Ois kiva lukee siun ihan normi kuulumisia ja omia kuvia :) ku aika usein on siulla tälläisii samanlaisii postauksii!

    VastaaPoista
  6. Joo, miusta ne kuulumispostaukset on vähä tylsii, mut kohta niitäki tulee, varsinkin ku on finaalit ja even kaa uusintakuvaukset ja yks hiusmallihomma!:)

    VastaaPoista
  7. no aattele siltä kannalta että nyt on aikaa enemmän koululle ja muille kavereille ja sitte se prinssi hoituu varmasti vähä myöhemmi itestään ;D

    VastaaPoista
  8. oikein hauska blogi! tykkään tälläsestä enemmän mietiskelystä, koska harvaa(varsinkaan sellaista joka ei tunne sua) oikeasti kiinnostaa, mitä söit tänään ja mitä pidit päällä!
    liityin lukijaks :-)
    käy kattoo munki blogi: www.alinann.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks, käyn tsiigaa siun blogin ihan kohta!:) itekki oon mietiny vähä samaa, että minuu itteeni ei ainakaa huvita lukee siitä mihin kokeeseen joku on valmistautunut tänään ja miten huomenna..

      Poista
  9. ihana blogi sulla, ois kiva kattoa videopostauksena sun kuulumisia :)! olisin iloinen jos toteuttasit sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä idea! voisin tehdä ens viikonlopun kuvauksista pienen making of:in tällä kertaa videomuodos;)

      Poista
  10. Ei se kyllä nyt ihan niinkään mene, että ne henkilöt ovat tylsiä ja rajottuneita. Tuo on taas sitä kateellisten puhetta =)
    On totta, että kaikilla on ulkomaanmatka haaveita ja halu seikkailla jne, mutta matkat ja seikkailut voi tehdä sen oikean sielunkumppaninkin kanssa. Kun löytää oikean, halu seikkailla koko kesä, ja tehdä mitä huvittaa muuttuu, se on se askel aikuisuuteen. Sinunkin seuraava poikaystävä on aivan varmasti sellainen suhde jo, että se on aikuismaista, eikä enää sellaista teinimäistä hölynpölyä =) nimimerkillä 2 vuotta seurustellut, rajat ja tylsyys ei kuulu sanastooni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no miten vaan:D tääkin on vähä tämmönen mielipidekysymys ja muutenkin, huomaa ettet oikeen tunne minuu:D

      Poista
    2. Hei anonyymi,sanoinkin että "Ihmiset, jotka puhuu siitä miten KAIKKIEN PITÄIS elää parisuhteessa on ite rajoittuneita ja tylsiä, jotka ei omaa mitään seikkailunhalua" Oletko siis sitä mieltä, että ihminen ei voi olla onnellinen ilman suhdetta? Kirjoitustavastasi päättelen, että olet.

      Jos olisin kateellinen, haukkuisin kaikki seurustelevat alinpaan helvettiin, mutta mielestäni itse sanoinkin että seurustelulle löytyy vielä tulevaisuudessa aikaa, kun se oikea vaan nyt sattuu löytymään :D En siis seurustele seurustelun vuoksi, kuten valitettavan moni tekee.....

      Se,että seurustelee ei tee kenestäkään aikuista ;) Ja onneksi olkoon "pitkästä" suhteestasi, toivottavasti halusi seikkailla ja mennä ei ole kuitenkaan muuttunut seurustelun myötä, koska se ei ole askel kohti ns. aikuisuutta myöskään, se on askel kohti erilaista ihmistä :D Jos seurustelet oikean ihmisen kanssa, ei hän rajoita seikkailua vaan hän seikkailee kanssasi ;)Ja totta, matkustelu voi olla ihanaa oikean ihmisen kanssa, mutta itse en olisi suhteessa saanut näistä matkoistani samanlaista iloa.. Tulevaisuudessa matkaan varmasti sekä yksin että suhteessa, mutta ainakin pystyisin siihen yksin ja SILTI onnellisena, pystyisitkö sinä? ;)

      Poista