lauantaina, huhtikuuta 21

happy days

Voii miten ihana päivä tänään onkaan! Herättiin aikaseen Emin kaa ja mentiin kaupunkiin hengaa ja tälleesä, mutta päivän kohokohta ainakin tähän mennessä on se, että MAHDUN MIUN koulujenloppu MEKKOOON!   eikä tee ees kauheen tiukkaa..

Emin kaa fiilisteltiin miun saavutusta!
Eilen kävin kirpparilla kerrankin ja sinne kului rahaa 10,20€. Tuolla summalla tarttui mukaan farkkushortsit (jotka on aivan ihanat, ja hintakin yhtä ihana, 0,50€), farkkuhame, kaksi neuletta ja semmonen jänskä hihaton paita.
Viikolla oli vielä se fysioterapeuttiki ja se vaan anto jumppa- ja venyttelyohjeita sekä kielsi tiettyjä lihaskuntoliikkeitä. Taukoakin käski pitää finaaleiden jälkeen sitten, mutta nyt keskiviikon lyöntireenien jälkeen oon joutunut pitämään tämmöisen pitemmän viikonlopun selän kettuillessa.

Anteeksi hiljaisuuteni tätä blogii kohtaan, en oo kerenny oikeestaan kirjottelemaan:/ Huomenna kuvaukset Even kaa ja niistä matskuu heti huomenna, lupaan sen!


HeiHei!



tää jälkimmäine video on ihan paras!:D


2 kommenttia:

  1. Millanen mekko siulla on?:) sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolta kun selaat postauksen the pics of Talvipäivän kuvaukset, niin siellä niissä kuvissa se pitkä vaalea mekko:) ja tuossa tämän postauksen kuvassa näkyy siitä se haastava kohta eli yläosa.. Thanks!

      Poista