tiistaina, huhtikuuta 17

kerranki paljon kuulumisia!

Moikka rakkaat lukijat!

Ensinnäkin oon tosi onnellinen teidän hyvin piristävistä kommenteista, ja parista mahtavasta ideasta mitä on tullu! Toisekseen saa vieläkin sitä kritiikkiän laittaa, koetan sitten pieniä epäkohtia muokkailla:) 

Viime yönä oli selkeesti iskeny takatalvi ja se vähän harmitti kun vesisateessa joutui koulumatkat ajamaan pyörällä, mutta päivän pelasti taas treenit, ja joukkue joka se vaan jaksaa aina teoillaan yllättää!:) Tänään kaiveltiin nimittäin avaimia aivan urkkatalon katon rajasta ja sitten jouduin suunnilleen juoksemaan auton perässä, kun unohtivat oottaa miut kyytiin..

Huomenna tapahtuu jotain, mitä oon oottanut enemmän kuin kuuta nousevaa! Pääsen nimittäin selän fixauttamaan fysioterapeutille, joka toivottavasti hoitaa tämän kuntoon ja mahdollisesti antaa ohjeita nilkan kuntouttamiseen. Aattelin myös huomenna keretä tyttöjen kaa Apsille juoruumaan ja kirpparilla käymään ees pikaseen. (En siis vieläkään oo saanu aikaseks raahata peppuani sinne..)

tämä + tytöt = ♥

Even kaa juteltiin tänään ensi viikonlopusta, jolloin siis luvassa uudet kuvaukset! joista luonnollisesti making of & itse kuvat tulossa. Hyvänä ideana lukijalta ajattelin myös tuottaa jonkinlaisen videon (jos uskallan.. hihi..)... Siitä siis pari postausta ja yhden postauksen oon ajatellut toteuttaa niin että yhden päivän ajan kantaisin kameraa mukanani ja esittelisin teille tämmöisen miun normikaavalla kulkevan päivän kuvina ja/tai videoina.. Kesäsuunnitelmia tein tänää ja niistä postaus coming soon!

Loppuun tämmöne tän päivänen pärstäkuva, jossa näkyy selkee hiustenvärjäämisen tarve. Oon nyt yrittänyt vähä suojella miun hiuksia pidentämällä värjäysväliä ja koettamalla vähentää niiden kärventämistä eri tavoin. Oon sen verran huonoon kuntoon nää ajanut:/ 


Kuvasin tänään kyllä myös meidän mummin ihunaa kissaa ja sain jopa yhden hyvän kuvan, mutta harmikseni se jäi mummin ja ukin koneelle:/ ehkä laitan sen sit seuraavaan postaukseen.

HeiHei

ps. tänään fiilistelin Jukka Poikaa, jotenki sateella se kuullostaa vaan paremmalta♥



2 kommenttia: