torstaina, toukokuuta 31

jaahas

Ootan lauantaita ihan tosi paljon, sillä peruskoulu loppuu, laulan kevätjuhlassa (enkä mainitse tästä mitenkää huomion takia, vaan kun oikeesti jo jänskättää), pääsen käyttämään jotain niistä mekoista, sekä juhlitaan niikan tanssitytsyjen hopeeta ja alkavaa kesälomaa siinä samassa!

  Jotenki tuntuu vaan nyt vähä siltä, että joku tuolla ylhäällä yrittää tehdä tästä tulevasta lauantaista kakanpäivän, sillä miun kurkku on  kipeytyny päivä päivältä enemmän ja miulla on kiva yskä. Pieni ehkä tuleva flunssa on aiheuttanu sen, etten oo reenannu. Toivon olevani kunnossa siis pienen reenitauon ja runsaan levon ansiosta lauantaina niin, että onnistuisi Adelen lauleskeleminen.
  Miinuspuolet reenitauostakin löytyy, sillä jään jälkeen ja kaikkien ulkona syömisten jälkeen (esim. viimeksi tänään Amarillossa) tunnen oloni ihan kauheaksi tynnyriksi. Tynnyrifiilis vahvistui kun huomasin etten mahdu kahteen mekoista. Jäljelle jäänyt valkea taas vain korosti lantion, vatsan ja hartioiden leveyttä.



Oon miettiny glamour-tyyliii valkeen mekon kanssa..


Nyt siis melkeimpä totaalitauko syönnille ja jos vain olen huomenna vähemmän kipeä kuin tänään niin reenaamaan lämpimissä vermeissä ulos! Huomenna koulussa jaetaan/kerrotaan stipendit ja niiden saajat, eikä kyllä jännitä yhtään, sillä ykskään niistä ei oo miulle tulossa.

ootan innolla tän kesän tarinaa(:

Meen nunnumaa ja toivon, että huomenna mahtuisin mekkoihin,
 kaikki ois yhtä aurinkoo ja pinkit lehmät lentäs öitä♥

HeiHei

ps. 
Madonnan, Nicki Minajin ja MIAn Monroe tyylit

2 kommenttia:

  1. heii minkä adelen biisin lauloit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Make you feel my love piti esittää, mutta se jäi henkilökohtasista syistä. harmittaa kyllä kun en laulanu.

      Poista