sunnuntaina, toukokuuta 27

hello Estonia

Viime viikon olin siis Virossa luokkaretkellä. Ensimmäinen päivä meni lintsillä, jossa kerrankin uskalsin käydä ihan kaikissa laitteissa:D Loppu viikko kierreltiin sitten Viroa, Tallinna - Saarenmaa - Tartto - Tallinna. 



















Halvat hinnat leivonnaisissa, limuissa, mäkin aterioissa ja karkeissa sai miut epäilemään koulujenloppu mekkoihin mahtumista, joita on nyt 3. (Kuvat niistä kaikista tänään illalla, sillä en osaa päättää mikä niistä) Reissu oli kaikinpuolin mukava, musaluokka kun ollaan niin pitkät bussimatkat meni laulellen kitaran säestyksellä. Näin myös ekaa kertaa ihan oikeen seepran ja kenguruita, molemman lajin edustajat oli sulosia. 

Shoppailuja tuli tehtyä ihan kivasti, vietettiin New Yorkerissa yli 2puol tuntii, puolet ajasta sovituskopissa. Mukaan tarttu myös uus rakkaus, semmone napakoru, jossa on merihevonen. Marilyn tyylinen kolmas mekkokin lämmittää kyllä mieltä vieläkin, sekin on vaan niin ihana. 

Tästä tuli nyt hieman lyhkänen postaus verrattuna matkan tapahtumien määrään, mutta ei auta, on joudettava biitsille!
HeiHei

4 kommenttia:

  1. Onhan sulla henkilökohtainen lupa kavereiltas julkasta luokkatovereistas kuvia jossa ne itse esiintyy? meinaan että aika moiset sakot rapsahtaa jos ilmotteleevat siitä!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en usko että kukaan meidän luokkalaisista jotka esiintyy näissä kuvissa ois niin kyrpä otassa, että tulis poliisilla uhkailee:DD

      Poista
  2. Se vaa on hassua jotta janikan ei edes tarvitse pyytää lupaa, eikä hän edes riko tässä lakia: :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no jos täällä on joku kuva jota joku ei halua niin ilmoittaa vaan?=D poistan kyllä jos niin halutaan:D miten tää nyt jotain anoo näin paljon haittaaXD

      Poista