sunnuntaina, toukokuuta 13

äitienpäiviä!♥

Tänään siis juhlittiin äitienpäivää, jonka aamu menee normisti niiin, että se oon minä, joka laittaa kaiken aamupalan valmiiks ja keittää kahvit, paitsi tänään. Aamulla en jaksanu ollenkaan herätä (en saanu unta ennen kahta eilen, vaikka olin superväsyny-.-) vaikka miun pikkusisko Eerika yrittikin kovasti herätellä ja huutaa korvaan että ' äitille pitää tehä kahvii ja leipiä, että voin antaa lahjan sille!'..
    Lopulta se kyllästy ja päätti ite tehdä kaiken... Herättiin Miikan kaa ja ruettiin tarkistaa Eerikan tekemisii ja  mitä löytykään, kahvi johon se oli laittanut maitoo, oli vieläkin ihan mustaa, (johtuen hyvästä kahviporojen/veden määrien suhteesta, nimitettiin sitä brasilialaiseks kahviks!) ja sämpylän väliin se oli pilkkonu kokonaisen juuston!
   Pienien fixailujen aikana miettittiin myös kappaletta mikä laulettas äitille. Äiti on aina tykänny Petri Nygårdista, joten ehdokkaiden joukossa oli Märkää ja Onko sulla pokkaa. Myös Sokka irti, Maamme-laulu ja englanninkieline onnittelulaulu pääsi listalle, mutta sitten tyydyttiin pikku-erkan kaa laulamaa rantaleijjonii

 Noh, pääasia että äiti tykkäs!♥


mummin luona kakkukahveilla omaa vuoroonsa väijy tämmönen Iines-neiti
Onnea vaan kaikille maailman mammoille, vanhoille ja uusille sekä tuleville! Ootte mahtavia.

HeiHei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti