maanantaina, toukokuuta 7

auttakkee

Hej på dig!

Tällä viikolla postaukset voi jäädä vähiin, sillä YRITÄN OIKEESTI lukee kokeisiin, joita on jäljellä vielä ihan liikaa, tarkkaa summaa en muista, mutta ainaski joka päivä tällä viikolla.
Otettiin tänään kuvii Emin kaa vähä pitsimeiningeis & käytiin katsomassa korista!

Näissä miulla päällä oleva paita on oikeesti Emin, mutta rakastuin tähän niin paljon, että varmasti tuun lainaamaan tätä(, tiedoks vaan siullekki emi!). Eka kuvattiin sisällä, mutta valon riittämättömyys pakisti pihalle ja iha jees kuviihan siel synty.

(HUOMIOOOO! en lisää enempää kuvia koska yksinkertasesti en jostain piiiip syystä saa näistä hyvälaatusia myös tänne!!!!! kulllan arvosia vinkkejä otetaan vastaan!!)



Korismatsiin eksyttiin illasta siiiiis, Kataja vs. Bisons, finaalipelit. Vaikka korista en oo käyny katsomassa ku pari pelii, voin kertoo, että tuo oli kyllä jännittävin minkä oon nähny! Kataja johti runsaasti pelin alussa, mutta kuinka ollakkaan vieraat otti kiinni ja tuli rinnalle. Seurauksena jatkoaika, jonka aikana Bisonit iski liian kovaa. Tuloksena Katajan häviö ja voitot nyt vissiinkin 1-2 Bisoneille. Seuraava peli Loimaalla on siis katkolla, pääsispä kattomaa! Olin kuulemma näkynyt Urhotv:ssä ja varsin jäisenä, oispa kiva ite nähä se pätkä!:D


Huomenna koulussa varsin omituinen päivä, sillä aamusta juoksen cooperin (turha oottaa, että tää läskikasa hivahtaskaa siitä viivalta ensimmäisee kymmenee minuuttii), meen tutustumaan käräjäoikeuteen, sitten on parin tunnin hypäri ja lopuks uskonnon koe.. 

.. fuck yeah, vois rueta nunnumaa
öitä & HeiHei

ps. miten ois uutta banneriiii!?XD 

pps. huomenna toteutan Sannin antaman haasteen!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti