tiistaina, toukokuuta 1

iha finaaleissa



Finaalireissu alkoi urkkatalon pihasta perjantaina klo 10.30, mutta viisaana sisäistin tuon tiedon niin että olinkin siellä jo tuntia aikaisemmin. Ajomatka Saloon kesti sen seitsemisen tuntia ja perille saavuttua mentiin hotellin kautta 1,5h reeneihin.




Ensimmäinen pelipäivä alotettiin asiaan kuuluvasti hotelliaamiaisella, hiusten kreppauksella ja härpäkkeiden asentamisella. Ennen pelejä vedettiin ulkona hyvässä säässä pari muuvssii musiikin tahdissa, ja samalla kohotettiin joukkuehenkee.  Voitettiin ensimmäinen peli 2-0, hävittiin toinen 0-2. Toisen ottelun peliä häiritsi selkeästi tuomarin outo linjaus peiton suhteen. Hänen mielestään etukentällä olevat pelaajat eivät voi peittää, mutta takakentällä yksin seisova Nege voi. Häviön takia jouduimme pelaamaan kolmannenkin ottelun, jonka voitimme 2-0. Nämä otteluvoitot varmistivat paikkamme kahdeksan parhaan joukossa.




Toinen päivä alkoi aamiaisella hotellin kokoustilassa pyöreän pöydän ympärillä ystäväjoukkueen Pakan kanssa. Päätimme aamiaisella, että tapaamme Pakan kanssa myös finaaleissa myöhemmin samana päivänä.
Pelipaikalle päästyämme teimme pikaiset sotamaalaukset, laitoimme hiukset kuntoon vappuvärein ja nauhoin, sekä tanssimme hieman pihalla ja hurmattiin kaikki ohikulkijat!



Ensimmäisen pelin alkaessa Bluesia vastaan, joukkueesta pystyi aistimaan pienen ketutuksen, joka vaikutti pelifiilikseen. Pelillisesti upea taistelu ilman täydellistä fiilistä ei kuitenkaan riittänyt, ja hävisimme ottelun 0-2. Tämä murskasi unelmat kultamitalista, sillä häviön myötä jouduimme tyytymään sijoihin 5-8. Pelin jälkeen surimme menetystä hetken, mutta sitten kaikki päättivät, että kyllähän me nyt sitten viidensiä ollaan, kerran ei ykkösiä! Kaksi viimeistä peliä päättyivät molemmat meidän hyväksi 2-1.


Lopputulos, SM 5. sija, ei ole ollenkaan paha, kun ajattelee joukkueemme nuoruutta ja kokemattomuutta kovien pelien puutteessa. Pääsääntöisesti olemme kaikki -96sia, mutta mukana oli myös yksi -99, pari -97kaa ja pari -95sta.

Seuraavaksi pidämme kahden viikon tauon, jonka jälkeen siirrymme ah aina niin ihanan kesäreenin pariin.


HeiHei

ps. 

tätä tanssittiin

& tätä kuunneltiin kotimatkalla!


1 kommentti: