lauantaina, maaliskuuta 31

making of talvipäivän kuvauksista

Rakkaat lukijat, tänään vietettiin kuvauksii Reijolan korvessa vanhalla ladolla ja mitä huomasinkaan?! En mahdu enää alle kuukausi sitten ostamaan h&m:n mekkoon, jonka oon aatellut koulujen loppuun. Kyseinen mekkohan maksoi vain 15€ ja koko on 34... Tunkemalla tungettiin ja päälle saatiin kuitenkin.

Kuvaukset meni tosi hyvin, ja vaikka välillä upposinkin shortseissa reisiä myöten hankeen, meillä oli tosi hauskaa eikä yhtään haitannu pieni jäätyminen. Eve on taitava kameran kaa, otokset oli oikeesti tosi hienoja! Tuommonen vaatii aika paljon heittäytymistä, mutta sitten kun se mestari idea tulee niin näkyy se kuvissakin. Suunniteltiin jo kesälle uusia kuvauksia, joista en nyt enempää sit kerrokkaan, hihi;)





Tässä siis vähän making of materiaalii ja seuraavaan postaukseen tulokset. Tästähän tulee siis osa Even kuviksen lopputyötä, jos se ei oo liian kriittine itellee:D Nyt alko armoton kuntokuuri ja laihdutus mekkoon mahtumisen ja kesäkunnon saavuttamiseksi, eli samantien lenkille!

HeiHei

ps. huomenna menee neitsyys, sillä ensimmäistä kertaa meen katsomaan korista! odotukset korkeella ja Eve messissä tietty..

10 kommenttia:

  1. kannattaa laittaa noi kuvat samankokosiks..

    VastaaPoista
  2. arvaavaa yritinkö... pitää joku tietsikkanero tavata nii sitte=)

    VastaaPoista
  3. Oot ihan tosi nätti, ei sun tarviis yhtään laihduttaa :-)
    Oo onnellinen että oot periny noin hyvät geenit!!

    VastaaPoista
  4. thanks, mut ku haluun mahtuu siihen mekkooon, miun mielestä se on niin täydellinen.. toisaalta voishan sitä kokeillä vähä laajentaa:D

    VastaaPoista
  5. Ois kiva nähä enemmän noita kuvia!:) ja oot tosi nätti!

    VastaaPoista
  6. kiitos:)! teen heti toisen postauksen itse mestari otoksista, kunhan eve vaan editoi niitä valmiiiks!:)

    VastaaPoista
  7. Nuo ekat kuvat ovat ihan sen takia isommat että itse Eve ei niitä jaksanut pienentää. :) Ei ollut Janikan syy vaan vain Even laiskuus.

    VastaaPoista
  8. hihi, ja mie en tajunnu iha:D mut nyt uus editori, nii paremmin saan säädettyy!

    VastaaPoista
  9. kuvia kyllä saa bloggerinki kautta säädettyä..

    VastaaPoista
  10. noh ihan kun en ois tuossa ylemmässä niin sanonu:D tai no siis bloggerissa on uusi tekstin editori jolla saa helpommin:D

    VastaaPoista