torstaina, maaliskuuta 8

Hyvää Naistenpäivää!

Naistenpäivä on tehty, jotta miehet muistas kumpi on se vahvempi sukupuoli oikeesti. Meillä on sentään oma päivä ja niillä ei! Naisellisuus on asia jota toisilta löytyy enemmän ja toisilta vähemmän. Ihan hyvin jotkut pojatkin voi olla naisellisia ja rakastaa shoppailuu tai sisustamista.


Naiselliseksi miut saa tuntemaan moniki asia. Hiusten kihartaminen, pukeutuminen mekkoon, korkkareitten käyttäminen, ripsarin laitto ja lista vaan jatkuu. Nykypäivänä on vaan vähän vaikea sanoa, että mikä on oikeesti naisellista, sillä miehetkin laittautuvat ja tekevät paljon samoja asioita.



Päivän teemaan liittyen kerron vähän miun yhdestä, varmaankin aika naisellisesta, tavasta kerätä paljon kauniita tavaroita ja vaatteita, joita ei välttämättä tulekkaan käytettyä.


Tossut, joita pitkään himoitsin KappAhlista ja jouluna vihdoin sain omakseni. Käytin niitä ehkä aattona..

Näitä hiuspantoja miulla on useempiakin, mutta nää on kaikkein ihanimmat ja jälleenkään en oo kertaakaan käyttäny ainakaan tuota vaaleenpunasta..

Tosi isot ja ihanat korvikset, jotka sit käytnnössä on ehkä vähän liian isot..

Tääkin oli joskus pakko saada, ja ostamisen jälkeen ehkä kerran käytetty?

Päivän ohjelmassa ei oo muuta kun kaikkein vaikein, eli CV:n tekeminen kesätyöhakuja varten, joita oon sittenkin ajatellu yrittää ees saada.

rakastan näitä korviksiii, iha btw:)

Heihei!

ps. iha nais biisei (;



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti