sunnuntaina, maaliskuuta 25

Aah mikä viikonloppu!

Perjantaina klo 11.30 starttas minibussi urkkatalon pihasta kohteenaan Rovaniemi. Kyydissä tyttöjä karvalakeissa ja aurinkolaseissa. Russian mafia? nope, vaan meidän joukkue. Piiiitkä 8 tunnin ajomatka tuntu yllättävän lyhyelle molempiin suuntiin tällä porukalla. Matkat meni niin ipadilla pelatessa, kun Jukka Poikaa ja Robinii popittaessa.

Lauantaina oli itse juhlapäivä ja maittavalla hotelliaamiaisella alotettuna tietenkin! Siinä ulos chekkautuessa respassa katoin, että ' vitsi ku hyvännäkösii jätkii.. varmaa jäkiksii.. HETKONEN, nuohan on JVG!!' heti muille tytöille kertomaan ja sillä aikaa autossa istuneet kerto, että Jare&VilleGalle oli vilkuttanu niille niiden autosta:D


Hieno alku päivälle jatku itse pelipaikassa ulkolämpässä joukkuehengen kasvaessa. Sisällä keksittiin vielä pari hienoo muuvssii ennen ekaa pelii(, josta ei puhuta...).
Ekan pelin jälkeen päätettiin tyttöjen kaa, että samanlainen katastrofi ei tuu toistuu, joten pelit meni seuraavasti: eka 0-2 häviö ja sitten voitot 2-0 & 2-0. Voitoista täytyy kiittää myös meitä motivoivaa joukkuetta, Rientoa!


Tällä turnauksella päästiin Suomen 12. parhaan joukkoon ja sitten kuukauden päästä FINAALIT!


Thanks ladies, seuraavaksi Riennon peliä kattomaan ja niitä kannustamaan.

HeiHei

ps. nää popit soi meidän kopissa ja bussissa





Meinattiin joutuu holidaille, mut ollaan sittenki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti