keskiviikkona, maaliskuuta 27

With Canon, you can

Kattokaas mitä postissa tuli!!


  Ihana rakas isukkini, joka myös hommasi tämän kameran miulle, oli jo ladannu akunkin valmiiksi, jotta kamera olisi heti käyttö valmis. Pienen muistikortti-sekoilun jälkeen tää tuliterä uusi paras ystäväni pääsikin toteuttamaan työtään, eli tuottamaan kuvia tänne. Tällä blogilla ja kameralla tulee olemaan tiivis suhde keskenään, ja kova kolmiodraama kuvanmuokkausohjelmien kaa.


Tänään kävin myös päästäni pois värjäyttämässä tämän liukuvärjäyksen. Lopputulos oli yllättävä ja hyvä, yllättävän hyvä. Kävin pari päivää sitten pitkästä aikaa kirpparilla, josta mukaan tarttui tuo beessi miesten M-koon takki.. But I love it! vaan ihan pientä fixailuu vailla.



Vaalennusprojektin tulos olikin sitten kolmen värinpoiston jälkeen tosi vaalee ja osaltaan vähän oranssi. Päätettiin värjätä uudestaan vähän tummemmalla lämpimän sävyisellä värillä, ja tämä on lopputulos:
 



Itse tykästyin tähän väriin heti, ihan kuulkaas rakkautta ensi silmäyksellä! 
Jotenkin kiva tämmöne lämmin väri kerranki.

Nauttikaa paljon laadukkaammista postauksista
&
ehdottakaas mitä haluisitte postattavaks!

heippa♥

ps.

5 kommenttia:

  1. kunnon säkki toi takki xD mitäää vittua

    VastaaPoista
  2. oi vitsit aivan ihana blogi, liityin lukijaksi! :) tosi kiva toi takki, kunpa iteki löytäisin joskus jotain kirppareilta :D kirpparisilmää pitäs vissii kehittää :) ja oot ihan superkaunis ja siun pikkusisko on tosi suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa vaan:) pitää vaa olla avoin siellä kirpparilla ja kokeilla paljon vaatteita:D kiitoskiitos, kiva ku tulee tämmösiä kommentteja välillä:)

      Poista
  3. tosi hienot hiukset sulla! c:

    VastaaPoista