lauantaina, maaliskuuta 9

Nyt kävi näin ._.

Unelmaduuni ja melko helpolla. Herätti miun ja monen muunkin epäilykset, jotka paljastuivat todeksi. Harrastin tässä loman aikana armotonta googlausta ja totesin kolmen Au pairiksi miut halunnutta perhettä huijjareiksi jostain päin Nigeriaa. Mukaan lukien "varma"perheeni johon minun kuului lähteä n. kuukauden päästä.  Tämän kaltaiset huijaukset tuntuu olevan arkipäivää, ja kyllä harmittaa etten aiemmin tätä tajunnu googlailla..

kun tajusin, että pääsen sittenki siis biitsille, ja mahdollisesti kiertämää Rosan kaa biitsiturnausta, löyty hymy huulille!
Näin siis minun lomani tämän ja parin muun jutun myötä 
(mm. se ettei kamerani ole vieläkään tullut, KIITOS Hobby Hall, ei vituta) 
sen verran hyvin, että kun torstaina vierailimme mummolassani Lieksassa, ukin todetessa, että 
"On se meidänkin Janika jo 17, se se on ihmisen parasta aikaa"
 nauroimme molemmat iskän kanssa, että ei nyt kyllä ihan tunnu siltä. Lensi myös ajatukset kavereiden kaa siitä, miten kaikki on ykskaks ku salkkareista :D


Oon kyllä silti nauttinut lomasta ja pitänyt hauskaa, mutta välillä ottaa päähän vähän normaalia enemmän. Onneksi tänään Eveli tuli ja tarjosi mäkkiaterian, joka nyt ilostuttaa minuu tuolta vatsasta käsin♥
Saa tuo Englanniksi kirjottelu nyt jäädä, tykkään kirjottaa enemmän suomeksi, vaikka tykkäisinki mieluummi puhuu englantii suomen sijaan.


Oikeesti hajotan jotain, jos sitä kameraa ei ala kuulua,
 melkeen suosittelen jo olemaan tilaamatta koko Hobby hallista!

Bye!

6 kommenttia:

  1. voi ei, kauheeta tollanen :o varmasti ootit tota au pair hommaa tosi paljon! Voimia jaksamisia sinne! <3 itelläkään mikään ei tunnu onnistuvan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voimia siullekki, toivottavasti siulla menee jo paremmin.. ite nyt rikoin varmaa vielä polveni kaiken lisäks, nii hyvät lomat vaan meille molemmille♥

      Poista
  2. ehkä sait nyt hyvän opetuksen tästä, et koko maailmalle ei kannata julistaa tollasia asioita, vaan pidät enemmän omana tietonas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ymmärrä opetuksesi pointtia, ei se minua haittaa, että ihmiset tietää että minua yritettiin huijjata? Sen sijaan toivon että minun mokastani voisivat toiset sitten viisastua, ja välttää saman virheen :)

      Poista
  3. mitä kautta hait au pair paikkaa? ja mistä sait selville nää huijjarit? kysyn ihan vaan sillä kun itekkin etin au pair paikkaa, enkä haluu kokee tota samaa mitä sie..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iha vaa eri nettisivujen, en minkää järjestön:)

      Poista