torstaina, maaliskuuta 21

it's totally ogay

Täällä se on taas. Homoavioliitto keskustelu, joka täyttää median ja keskustelupalstat. Keskustelu, joka on aivan turha. Keskustelu, jota ei edes tarvitsisi käydä. Että miksikö? 


Tasa-arvo. Emmekös me viisaat ihmiset olekkin päättäneet jo kauan sitten, että ihmisten välillä tulee vallita tasa-arvo? Tuo kultainen ja hyvinkin vaalittu arvo, jonka ansiosta naiset eivät ole enää vain miehen omaisuutta, tummempi ihoiset ihmiset eivät ole enää orjia, eivätkä vaikkapa juutalaiset vainottuja. Kaikki muutokset, joita on jouduttu tekemään nykytilanteen saavuttamiseksi, on tehty vahvistamaan sitä sanomaa, jonka mukaan jokainen ihminen on samanarvoinen
Lain tarkoitus
Tämän lain tarkoituksena on edistää ja turvata yhdenvertaisuuden toteutumista sekä tehostaa syrjinnän kohteeksi joutuneen oikeussuojaa lain soveltamisalaan kuuluvissa syrjintätilanteissa.
Näin alkaa Suomen valtion Yhdenvertaisuuslaki. Mielestäni tässä jo sanotaan selkeästi vastaus siihen, mistä tässä mesotaan jo vaikka kuinka monetta vuotta. Naisen ja miehen ollessa samanarvoisia, on myös rakkauden naisen&miehen välillä tai rakkaus naisen&naisen välillä oltava samanarvoista. On suuri harmi, että Suomen kaltainen edistyksellinen hyvinvointivaltio, on jossain tämän kaltaisessa asiassa niin paljon jäljessä montaa muuta maata esim. Belgiaa, Espanjaa, Afrikkaa tai rakasta naapuriamme Ruotsia. Hävetkäämme.


Miksi sitten vielä joudutaan mesoamaan? Ne ihmiset jotka ovat homojen avioliittoja vastaan, perustelevat usein kantansa kirkon ja Jumalan kautta. " Raamatussakin lukee, että avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä asia" C'moon, kirja on kirjoteltu noin miljoona vuotta sitten, jolloin uskokaas tai älkääs, asiat olivat toisin.
 Voihan olla, että osa ihmisistä ei tahdo sallia tämän suuren vääryyen tapahtumista, pelkästä siitä syystä, että sallittaessa sukupuolineutraalit avioliitot, he itse menettävät etuoikeuden mennä naimisiin homoihin nähden. Osana ajatusta voi olla pelko siitä, että sallimalla tämän, he nostavat homot samalle tasolleen itsensä kanssa taikka sitten laskeutuvat samalle tasolle, whatever, huomauttaisin tässä vaiheessa, että mitään nousua tai laskua ei voi tapahtua, sillä te olette jo samanarvoisia, kaikki ovat.
 Demokraattisesti asiaa ajatellen, suurempi osa suomalaisista pitää tasa-arvoa enemmän tärkeänä arvona omassa arvomaailmassaan kuin uskontoa, joten jos me ihmiset nyt päättäisimme, että me ihmiset voimme keskenämme mennä naimisiin rakkautemme merkiksi, aivan kuten ihmisillä on tapana.


Aamen 
&
 heippa.

ps.  tämänkin kauniin ja oikein osuvan laulun tässä videossa esittää Adam, 
joka yhdessä Saulin kanssa muodostaa oikein kauniin parin,
 jonka minä mielelläni näkisin joku päivä alttarilla :)

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. miusta nuo on niiin mahtava ja kaunis pari että huh♥

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos:) tuu toki uuestaa käymään täällä!

      Poista
  3. Tosi hyvä postaus! :) Itekki oon tasavertaisen avioliiton kannalla, mutta en itse ihan välttämättä halua kirkkoa sotkea tähän hommaan. Kunnioitan heidän mielipidettään siitä naisen ja miehen välisestä pyhästä avioliitosta, joten jos he eivät sitä halua niin ei väkisin. Rekisteröidyssä parisuhteessa pitäisi kuitenkin olla ne samat oikeudet kuin avioliitossakin esim. adoptio-oikeus ja oikeus samaan sukunimeen ilman järjetöntä paperisotaa.

    VastaaPoista