lauantaina, helmikuuta 11

what's wrong with this people?

Aamulla klo 08.00 minibussi ja valmentajan auto starttas urkkatalon pihalta kohti Kuopioo. Toinen turnaus tässä lohkossa ja menestyttiin niinkuin pitikin. Kaikki pelit voitettiin 2-0, tuloksena lohkon toinen sija. Viime turnauksessa Kuusamossa pelattiin ennätys erä (joka voitettiin) pisteisiin 31-33 asti, tällä kertaa pistettiin paremmaks ja vietiin yksi erä 25-1! Helpot pelit, mutta päästiinpähän kokeilee kaikenlaista, joten hyvät fiilikset jäi turnauksesta:)



Ei toki tullu näiden kuvien takia ikävä biitsille!


Nyt illasta kuulin taas uutisia, joita en välttämättä ois halunnu ees tietää. Jälleen taas perättömiä juoruja, joista en ite tiedä mitään. Nyt olenki miettinyt että mitä semmosten ihmisten päässä liikkuu, jotka keksii ja levittää tämmöstä?
Saako siitä jotain ihme kiksejä, onko se jotenki tosi jännää pilata toisen elämä?
Niinhän ne sanoo, että ihmiset jotka puhuu paskaa on kateellisia. Miun mielestä ne on tylsistyneitä omaan elämäänsä, tai sitten oon tehnyt jotain ja suututtanut nämä miusta juorunneet ihmiset.
Juoruvaiset ihmiset on myös pelkureita, sillä asiat vois selvittää f2fkin.





Mie en ymmärrä tuommosta, eivätkä ne jotka tämmöstä harrastaa, taida ymmärtää mitä se voi juttujen kohteelle tehdä. Onneks mie oon vahva ihminen, mutta jos sattuis ens kerralla juoruumaan jostain, joka ei ehkä ookkaan ihan näin vahva, kuka tietää mitä vois käydä?

Miettikää ihmiset ennen kun avaatte suunne, ja toivon että kaikki, jotka kuulee jotain tämmöstä osottaa sen verran rohkeutta että tulee kysymään miulta suoraan, tai vaikka formspringissä (jos ei muuten).



Kukapä tykkäis epäluotettavista ihmisistä?(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti