keskiviikkona, helmikuuta 22

Hej på dig!



Tää päivä oli oikee katastrofi, nimittäin aamulla äiti herätti miut klo 08.50 ja kysy että monelta miun pitäs olla koulussa. Siinä oli sit semmone kiva 15minuutin pikanen eloonheräämine ja kouluun lähtö. Onneks äiti suostu heittämään!<3
Koulupvä meni häseltäessä kaikkialla, muistin että kirjastossa pitäs käydä ennenkun oon taas parii euroo enemmän velkaa kunnalle.. Koulusta kotiin kävellessä kaaduin noin miljoona kertaa suoraan perseelleni, koska tietenki aamulla laitoin nopeimmat jalkaan laitettavat kengät, joita vois myös luiston perusteella suksiks sanoo.
Kotona ootti aina niin ihana pakkaaminen, muuttotavaroiden ja matkakamojen.



En varmaan vihaa tässä maailmassa mitään muuta arkista asiaa niin paljon kun pakkaamista! En ymmärrä miten voi päättää jo nyt, mitä aikoo pitää ylihuomenna päällään. Miulla se riippuu niin paljon olosta ja sen päivän suunnitelmista ja tietenki säästä. Hoidin pakkaamisen kuitenki kunnialla loppuun ja kerkesin treeneihinkin kunnialla, muttei niissäkään kyllä ollu paljoo kehumista.


(ps. miulla on ollu kauhee ikävä biitsille:( )

Treeneissä päätin mennä suoraan peiton alle ja aikasin nukkumaa, sillä tänää ei oo miun päivä todellakaa. Tässä sitä vielä kuitenki kirjotellaa ku kerranki innostuin. Motivaationa erään tutun varsin onnistunu ja hieno blogi!


Sori kaikki kuvat we_heart_it, oon iskällä ja kamera äitillä, eikä oikeen oo aikaa ees kuvailla..



Ootan niiiin innolla huomista, sillä klo 12.17 lähtee pendolino kohti Hesaa ja minä siellä kyydissä. Näen pitkästä aikaa serkkujani, varsinkin Henuu, jota en oo nähny _varmaan_ koko yläkoulun aikana!

Toinen asia mitä ootan, on akatemiatestitulosten tuleminen huomenna tai ylihuomenna. Siinä periaatteessa ratkeaa miun seuraava kolme vuotta, sillä jos pääsin akatemiaan on lukio valintana JYKki, jos en niin Niinivaaran lukio..

Mutta nyt nukkumaan ja viettämään junamatkaa Greyn Anatomian toisen tuotantokauden kanssa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti