maanantaina, helmikuuta 27

7 Faktaa minusta

Tehtävänä oli kirjottaa 7 fatkaa itsestään ja sen jälkeen haastaa muita blogaajia tekemään sama. Miut haastoi rakkaat Larissa ja Emmi, joten seuraavaks pelkkää totta miusta(:

1. En oo ikinä katsonut Titanicii muuta ku kerran puoleen väliin, joskus aikoja sitten. Nukahdin sillon ja miulle jäi semmonen kuva, että se on pitkä ja tylsä leffa.

2. Miulla on iiihana pikkusisko Eerika 7w, joka on tosi rakas ja läheinen miulle. Paras piristys ikinä on hali siltä sillon kun masentaa, tai mikään ei suju. Shopping at H&M

3. Suomenkieli on vaikeeta, niksat naksahti ja kohteliallisuuteni on hyviä esimerkkejä..

4. Oon 100% varma että lähden ulkomaille lukion jälkeen, en vaan vielä tiiä minne:D

5. Rakastan lentopalloo ja reenaan viidesti viikkoon. Käyn mielelläni Riennon peleissä ja teen muutakin talkoohommia joukkueen kanssa. Miun mielestä meillä on paras teami ikinä ja tosi surullista että se hajoaa tän kauden jälkeen:( sen takia haluun antaa kaikkeni tällä kaudella menestyksen ja Itävallan reissun eteen!

tytöt Riennon pelissä;)

Mafioso number 1

6. Oon aikamoine Yes-man, en oikee osaa sanoo ei:D pyrin aina olemaa positiivinen kaikessa ja keksimään sadepilvistä niitä hopeareunuksia. Muutenkin uskon ja luotan ihmisiin loppuun asti - ja sen yli.

7.  en oo ikinä käyny kiinalaisessa syömässä.

Siinäpä ne nyt on, toivottavasti ees jotakin kinosti:) En haasta ketään, mut suosittelen tän tekemistä kaikille joilla ei oo muutakaan tekemistä tai kirjottamista.

med Iitu<3

heihei, nyt pakkailemaan muuttoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti