sunnuntaina, helmikuuta 26

Taas yks tylsä kuulumisien kertomisjutska

Back in Joensuu, feeling so tired and noticed that there's no money in my wallet.
Uusia ihanuuksia:

Kivat kevät kengät Andiamosta, 40€

Gina Tricotista oranssi pitsipaita ja ehodoton lempparini (Ginasta myöskin) farkkushortsit, joiden yksityiskohdat sai miut rakastumaan! paita vissiin 15€ ja shortsit 25€..

Koruja ostin huonolla onnella, sillä sormus jonka ostin Ginasta meni rikki jo junassa lauantaina, eikä nuo seppälän sulkakorviksetkaan kovin elossa olevalle näytä, kun ne on tuolla kempparipussissa jonkin aikaa ollu-.-
Toisetkin kengät löysin, harmaat varrettomat tennarit H&M:ltä 10€ oli iha kiva löytö. Muutakin tarttu mukaan, mutten kaikkee jaksa luetella.

löyty sieltä semmostakin jota ois halunnu mukaan, muttei vaan voinu ottaa, esimerkkinä Jonnan poikaystävä Ville-koira, joka sulattaa kaikkien ohikulkijoiden sydämet(:


Enää 97 päivää kesälomaan! Kevään ja kesän odotus on niin hitaasti eteenpäin menevää aikaa, mutta toisaalta pienetki kevään merkit, kuten jääpuikot, tai se, kun aurinko paistaa ja -25 sijaan onkin vaan -5, tekee onnelliseks:)
Nyt uusien vaatteiden ansiosta ootan vaan kakskertaa enemmän...



Oon nyt ihan innostunu tästä blogin kirjottamisesta, ja tää on varmaanki harvinainen päivitys, sillä en jaksa joka päiväsistä kuulumisistani kertoa, ihan vaan sen takia että tuskimpa ne ketään kiinnostaa:) lähinnä ajatuksistani ja kaikesta muusta.

helooyy evribadii

ps.
tästä videosta irtoo inspiraatio kevään pukeutumiseen ja muuhun!

pps. Kysykää ihan mitä vaan miulta ja muilta! http://www.formspring.me/janikaaaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti