sunnuntaina, tammikuuta 6

honest beauty is the most beauty

Kauneus puhuttaa paljon nykyään. Media on täynnä kuvia, joiden muokkaus on levinnyt ja pahasti. Ihmisten muokatessa itseään ollakseen kuten muokatut kuvansa, on hyvä alkaa miettimään, onko koko jutussa järkeä?


Ainoa oikea koko on pieni, ympärysmitta laiha. Muotimaailman kriteerit ovat levinneet arkeen huonoin seurauksin. Jos jokin vaate ei näytä hyvältä päällä, ajatellaan olevan liian lihavia kyseiseen vaatekappaleeseen. Miksi näin? On selkeästi olemassa oletus, minkä kokoiselle ja näköiselle ihmiselle vaate on tehty. Oletuksen alkuperä on catwalk, kuvastot ja mainokset. Langanlaihat mallit, joiden päälle vaatteet ovat luodut.
marilyn, u said it!
Itse arvostan enemmän luonnollisuutta, kuin hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä, tekorusketusta ja ripsienpidennyksiä yhdessä ihmisessä. Pari juttua menee silloin tällöin, mutta liika on helposti hyvinkin liikaa näissä asioissa. Puhumattakaan kauneuskirurgisista toimenpiteistä.

Ihminen on kauneimmillaan onnellisena, itsevarmana. Miusta kaunein asuste ikinä, joka ei oo koskaan out ja on vielä tosi helppo hankkii, on yksinkertasesti hymy. Hymyillessä kaikki on kauniita :)


HeiHei !

2 kommenttia: