lauantaina, marraskuuta 10

now and then, pics


Joskus pyysitte postausta minusta minkälainen olin ennen ja olen nyt, noh ulkonäollisesti jaan nyt hyvin salaista materiaalia alakoulusta teinivuosiin ja siitä tähän päivään. Olkaa hyvä!


 






rippikuva



ensimmäinen kuva even kanssa kuvaten!

näitä hiuksia rakastan vieläki</3

hohhoh, tässä vaiheessa on pakko todeta, että näitä kuvia on paljon!





tämän vuoden rokkilookkiii
nykyset hiusset
tämän päivän kuva kun kokeilin vähän Jykkigaalan tulevaa lookkia, onks jees?
Loppu meni vähän nopeesti, kun en oo hirveesti muuttunut ja hiuksissakin muutosta on lähinnä ollut etuhiukset, jotka on välillä lyhkäset ja välillä pitkät. Viinit paranee vanhetessaa, mut päteeköhän sama minuun?:D onneks en sentään oo noin teini enää, niinkun ekoissa kuvissa!

HeiHei

ps. nostalgista♥

3 kommenttia:

  1. voi vitsi ku oot muuttunu tässä ajan kuluessa ja miun mielestä parempaan suuntaan ! :) ps. gaala-lookki on muuten jees, mutta punanen huulipuna ei oo ikinä ollu miun juttu mutta jokanen tyylillään ! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm, niii oon miettiny että en ehkä ihan noin villiks heittäydy tuon meikin kanssa, mutta saa nyt nähdä=) miusta punaset huulet tois sopivasti värii tuohon miun asuun, sillä kengätkin on valkeet. :/

      Poista
  2. Nuo on niin unelman väriset nuo ruskeet hiukset blondien jälkeen! <3 tosi hauska postaus, mun mielestä et oo muuttunu kovin paljoo :)
    Ja ehottomasti punaset huulet jos on valkee asu!

    VastaaPoista