maanantaina, marraskuuta 19

dream guy

Unelmien prinssi ratsastaa auringonlaskuun valkealla ratsullaan pelastamaan prinsessaa.. Vai ratsastaako?
 - Ei ainakaan miun unelmissa.

On niin vaikea vastata teidän postauspyyntöön kirjoittaa unelmien poikaystävästä. Miusta kun on vieläkin ihan tyhmää määrittää mitään tuommosta. Sillon kun osuu kemiat kohdalleen, niin osuu. Pari juttuu sain kuitenkin viikon miettimisen jälkeen ylös.

Miun unelmien prinssi on kiltti ja hyväkäytöksinen. Miun sydän ei tosiaan sula toisia ihmisiä, varsinkin naisia, haukkuvalle, joka paikkaan syljeskelevälle hemmolle.


Rentous, positiivisuus ja huumorintaju on myös tärkeitä ominaisuuksia. Oispa kauheeta, jos toinen vaan latistas kaiken heti parilla kommentilla ihan mistä aiheesta vaan. En oo mikään järjestelmällinen ja täsmällinen ihminen, joten tämmöstenkin seikkojen takia on tärkeetä että on rento ja pystyy joustaa.



Pitkä pinna on myös aika hyvä valttikortti miun kanssa. En tosiaan oo luonteeltani helpoin ihminen; ensin oon toista mieltä, sitten hetken mietittyäni saatan olla jo ihan eri mieltä. En suutu usein, mutta jos oon tosi ärsyyntyny jostain ja väsynyt niin suosittelen pysymään kaukana. Suunnitellessani saatan ajatella usein asioita miljoona askelta eteenpäin kertomatta ja sitten angstaan, jos ne suunnitelmat ei onnistunukkaa.



Ulkonäölllisesti miulla ei oo pojissa tavallaan vaan yhtä tietynlaista makuu, niinku joillain on, tosin täytyy pitää itsestään huolta niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Urheilullisuus ja musikaalisuuskin on aika hyvä homma!

Nyt kun olen karkottanut kaikki pojat muutaman kilometrin säteellä, voin vakuuttaa lukijoille, että pyrin olemaan parempi bloggaaja ja kirjoittamaan enemmän. Tosin ettepähän kyllästy ainakaan sen takii, että olisi liikaa luettavaa :-D

HeiHei

ps. !!

1 kommentti: