maanantaina, marraskuuta 11

To my dear father

Iskä,

ei isi tai isä, vaan iskä.

Koska nykyisin nähdään melko harvoin, enkä tänään oo kerenny edes soittaa siulle, aattelin hoitaa tän isänpäivän ja miun oman ihanan iskän muistamisen tällä tavalla ja muistuttaa sinuu vähän olemassa olostani muutenkin kun soittamalla HHU:n aikaan.. 

Helteessä käydyt vesisodat Rasivaarassa, laskettelut pakkasen paukkuessa, leffojen kuluttaminen sateella, kaikelle komedialle nauraminen yhessä. Siun kaa on tosi kiva viettää aikaa ja minuu harmittaa, että se aika on nykyään melko vähissä. Toisaalta, mieti vaan keneltä oon periny tämän töiden tekemisen innon!

Toki meidän välillä on ollut huonoja vaiheita, muttei niitä pidä muistaa. Sen sijaan ehdotan ajan vietteeksi Täydellisiä naisia ja suklaajäätelöä, sillä tiiän, että tykkäät siitä yhistelmästä!

Paras asia mitä siun kanssa voi miun mielestä tehdä on varmaan joillekkin yllätys, nimittäin miun iskän kaa parasta on keskustella kaikesta taivaan ja maan välillä. Järellisistä pienistä, ehkäpä poliittisista tai tieteellisistä, kiistelyistä kaikken yksikertaisimpiin ja tyhmimpiin vitseihin.

 En varmaan koskaan oo vielä tämmöstä tuonu  siun tietoisuuteen, mutta kaikki keskustelut mitä ollaan käyty, niin hyvässä kuin pahassa, on opettanut miulle paljon. Oon jo nyt huomannut, että siun antamat neuvot liittyen kaikkeen elämään, on todellakin kullan arvoisia. Ne on neuvoja, joilla aion viisastuttaa myös tulevat sukupolvet, lähti ne sitten minusta tai ei. Ylipäätään se ominaisuus siussa, että siun kanssa voi käydä (yleensä) järkeviä keskusteluja on semmonen juttu, mitä arvostan huimasti. 


Tiiän, että vaikka myö kolme oltas kuinka rasittavia, tai vaikka mitä ikinä tapahtus, voidaan luottaa sinuun. Suojelet meitä, sivistät meitä ja teet just sen mitä iskän pitääkin.




Kiitti iskä, että oot olemassa. 
Rakastan sinuu!


ps. tässä muutama linkki, joista varmaankin tulee jotain muistoja mieleen(:

5











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti