sunnuntaina, marraskuuta 3

Beachvolley-kisat
anteeksi pieni kuvakoko, en ruennut enää skaalailee kuvia..


Tämmösinä pimeinä ja synkkinä aikoina on kiva muistella kesää ja katella kuvia vanhoilta hyviltä ajoilta.. Ei tässäkään ajassa oo kyllä mitään vikaa, nykyään minuu työllistää kolme eri organisaatiota; Jokipojat, Kirpputori Valintakirppis ja Juju, jossa siis valmennan D-tyttöjä. Valehtelematta, en oo avannu tätä konetta varmaan viimeseen kuukauteen, joten valokuvaaminen, kuvien muokkaaminen ja postaus on tosiaan vähän jäänyt. 
  Oltiin siis kesällä Joen Beachvolleyn järjestämissä kisoissa Rosan kaa, jotka meni miten meni :-D itselläni oli ollut jo hyvä aika viime kosketuksesta palloon, joten koko turnaus (kolme peliä) meni vähän hakiessa. Vaan aivan mahtava fiilis oli kyllä pelata ja ennen kaikkea jutun kruunas Barplayn ateria pelien jälkeen, joka siis kuului koko lystin hintaan. Saatettiin kyllä kerätä hieman katseita tosi siistillä olemuksellamme, kun suoraan peleistä piti syömään päästä! 

Pienten tylsien hetkien keskellä (esim. koulussa) olen minäkin retkahtanu tekemään ask.fmin joten klikkaahhan linkkiä, jos jotain tahdot minulta udella :-) 

Semmosta tällä kertaa, hejssan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti