maanantaina, huhtikuuta 1

koska matikka on vaikeeta & elämä rentoo


Tältä on miun tämä päivä tähän asti näyttäny. Avasin matikan kirjan, tein kolmannen & neljännen tehtävän koko kirjasta, näytin tuolta, heitin kirjat piiloon sängyn alle ja siirryin Ruutu.fi:n ihmeelliseen maailmaan. Tutustuin eilen tän sivuston tarjontaan, tuloksena katsoin kokonaisen kauden jotain tatuoija-kisaa... Kumman koukuttava sarja :-D 
Lieksastaki palailtiin eilen. Reissu oli just niin rento kun aateltiinkin, mut miljoona kertaa hauskempi ku ootettiin. Tutustuttiin paikalliseen kulttuuriin monella tapaa: opittiin jopa uusia sivistyssanontoja! Joten älä hämäänny kun lieksalainen sanoo olevansa mökillä käsijarru päällä, hän vain majailee kotona tyttöystävänsä seurassa. Tulipa katsottua Salkkari-leffa jo toiseen kertaan, onhan se nyt iha kakka, mutta hauska kun se on niin huono, Suomen Epicmovie.


Miun hiustenväri on aiheuttanu pientä identiteettikriisii; välillä miusta tuntuu että näytän sarjakuvapiirtäjältä, välillä hipiltä ja välillä kunnon rokkarilta.. Siinä on varmaa osa syy, miks oon nyt ihastunut Haloo Helsingin musatarjontaan.

Heippa♥

ps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti