keskiviikkona, helmikuuta 20

Dream really coming real true

Googletan sanaa vero englanniksi. Tiedän miten se lausutaan, mutta varmistan vain kirjoitusasun. Pian on valmiina vielä muutaman tärkeän kysymyksen sisältävä s-posti, jonka lähetän Lontoota kohti. Luen vielä kerran molemmat sopimukset, vaikeaksi tekevät päätökseni. Molemmissa perheissä yksi pieni poika, iät 3 & 4.

meikäläinen kattelee tämmöstä maisemaa mahollisesti jo seuraavan koeviikon jälkee :o

Odotan vastausta teekuppien taivaasta. Googletin jo Lontoon ja shoppailun. Täytyy tietää pientä nippelitietoa, esim. siitä kuinka käytetään tubea, mistä löytyy parhaat vintage ostokset ja mitä jalkapallojoukkueita kaupungista löytyy. Keksin jo tekemistä itselleni ja viihdykettä pienille pojille, joiden isosiskoksi minun odotetaan tulevan. En tunne yhtään paineita, pojat ovat suloisia, varmasti aivan ihania, ennakkoluulottomia ja iloisia.


Huomenna juttelemaan lisää Opon kanssa puolesta vuodesta eri valtiossa. Tenttiminen on avainsana, enkä malta odottaa. Hirveästi hommaa, mutta selviän kyllä hyvin tuloksin. Luotto itseen on kova. Opiskelut pitkittyvät hieman, muttei se haittaa, tämmöinen mahdollisuus on ainutlaatuinen ja ainoa vaihtoehto on tarttua tilaisuuteen.

Ainoana huolena on pikku-siskoni. Toivon vain niiiin paljon, ettei ikävästä tulisi ylitsepääsemätön kumminkaan puolin. Kummiskin vaikeita hetkiä on luvassa monta, mutta Skype saa luvan auttaa. Sekä kaikki ihanat ystävät täällä ja tulevat uudet tuttavuudet siellä.

kelläpä ei tulis tätä söpöläistä ikävä♥ I just adore her!

I'll keep you posted!
bye♥

ps.

2 kommenttia:

  1. Vau, mä en koskaan uskaltais lähtee ulkomaille, sen verran heikko mun kielitaito on... Upeeta että sä luotat ittees noin paljon, ja annat noille pienille pojille mahdollisuuden siskohahmoon. Ja mä oikeesti uskon, että sä jos kuka osaat keksii vaikka minkälaista hommaa niitten kanssa, pojat on useinkin aina menossa vähän pilke silmäkulmassa, joten niitten kanssa on varmasti ihana ja omalla tavallaan rento olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepjep, no siinään se kielitaito karttuu! noniiih.. :D

      Poista