tiistaina, joulukuuta 11

How are we today




Hejdå readers! 
Voin julistaa jo nyt, että olen selvinnyt syksystä! Vikat pelit on pelattu, koeviikko ohi hyvin tuloksin ja ulkonakin alkaa näyttää ja tuntua iha talvelta.
 Jeee pimee syksy takana

Käytiin eilen äitin kaa Kuopiossa, uudessa kauppakeskuksessa ja Ikeassa, pyörähtämässä yhen päivän ajan. Kaupat oli yllättäen hieman pettymys siellä, mutta onnistuin löytämään itselleni neuleen, korun ja farkut. Iha ok.

Tänään sitten tulin suoraan koulusta taas mummolaan paistamaan perinteisii ässäkeksejä näin jouluksi. Mummi kerto, että hänenkin äitinsä aina teki kyseisiä pikkuleipiä jouluks, joten päätin että niin rupean miekin tekemään. On muuten hitsin hyviä!

Joululahjaksi toivon jotain kätevää pientä kameraa, jotta pääsen toteuttamaan ideoitani ja ajatuksiani tähän blogiin paljon paremmin. Ihan kilttinäkin oon ollu, niin luulis sen pukin suovan miulle tuommosen mieluisan paketin..

Loppuviikko meneekin tapporeenien, Jokipoikien pelin, irrottelun ja joukkueen pikkujoulujen parissa. bäst(:

Kerrankin otin vähän pientä hassua asukuvaa, kun pienesti panosti. Pääosassa uudet farkut (cubus 20€) & uusi jeesuskoru (NewYorker 8€). Liivi on iha vaa kirpparilta.


HeiHei!

ps.

4 kommenttia:

  1. Käytkö useinkin kattoon jokipoikien pelejä? Vai tanssitko siel? Vai mitä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie tanssimassa..... nou:D oon kitskassa töissä iha=) ja tuleehan sitä peliiki aina katottuu, tänäänki oli iha superjännittävä peli ku jokipojat tasotti ajassa 59.59 ja siitä rankkareihi asti:D

      Poista
  2. Ihanat vaatteet sulla tossa kuvassa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks, kerranki jaksoin vähäse miettii mitä laitan päälleni tommosena normiarkipäivänä:)

      Poista