tiistaina, lokakuuta 2

love oh love


Miulle on kerrottu menestyvän elokuvan kaava; (tyttö + poika +ongelma) x rakkaus. Niinhän se on, sillä kappaleetkin jotka tavottaa hittilistojen kärjet pysyvästi, kertovat kuinka lööw hurts jne. 
Rakkaus puhuttelee ihmisiä.



Rakkaus on elämän suola.
 Sehän on kaikkialla, eikä sotiakaan olis ilman sitä. Miun näkökulmasta rakkautta on kaveruus ja hyvät teotki. Se ei oo vaa niin hardcoree kun semmonen rakkaus rakkaus. Miun mielestä true ystävien välinen rakkaus on suurempaa, kun rakkaus jotain poitsuu kohtaan, sillä vaikka parisuhteessa sanotaan että rakkaus on vahvaa, niin aika usein se yllättää ihmiset hauraudellaan.




JA kaiken tän sijaan miun ois pitäny lukee psykaa.. Onneks se on miun mielestä harvinaisen kiinnostavaa, siis oon kuunnellu jonki verran tunnilla, eli eiköhän se tästä. Viikonloppuna turnaus ja kotipeli, can't wait! Sunnuntaina suunnitelmissa oman pelin jälkeen Riennon 2-joukkueen pelin katsominen, kerran se on siinä samassa salissa meidän jälkeen.

HeiHei!

6 kommenttia:

  1. ootsä alasti tossa kuvassa nakumatata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valkee tuubitoppi joka myös esittäytyy tuossa kuvassa?

      Poista
  2. nuo ovat yleistä tietoa rakkaudesta, jotka voin lukea vaikkapa wikipediasta. ihan näin rakentavana kritiikkinä blogisi paremmuutta ajatellen, ehdottaisin että kirjoittaisit asioista enemmän omakohtaisesti. tuollaisia tietoja voivat ihmiset halutessaan lukea mistä tahansa, mutta jos he lukevat sinun blogaisi, silloin heitä kiinnostavat sinun kokemuksesi ja asiasi. voisit tutustuttaa enemmän itseesi lukioita. laittelet itsestäsi paljon kuvia, mutta et oikeastaan kerro itsestäsi mitään. mielestäni se on harmi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen samaa mieltä kuin sinä, haluan vain pitää tietyt asiat yksityisenä. Tämän postauksen kaikki kuvat kertovat aika paljon minusta varsinkin ensimmäinen ja tv:stä tutut kuvat, niinkuin kaikki kuvat blogissani yleensäkkin. Haluisitko vinkata asioita joita haluaisit tietää/ josta minun olisi hyvä kirjoittaa?=)

      Poista
  3. no esimerkiksi juuri tästäkin aiheesta voisi saada vaikka kuinka mielenkiintoisen. ihmisiä, erityisesti joilla on kokemusta asiasta, kiinnostaa kuulla muiden ihmisten kokemuksia ja ehkäpä löytää kohtalontovereita. esim rakkaudesta voit kirjoittaa esimerkiksi jos tämänhetkisen tilanteesi tahdot pitää yksityisenä, voit kertoa minkälaista sinulla on ennen ollut rakkauden suhteen? vaikutat jollain tapaa samankaltaiselta kuin minäkin, ollaan suunnilleen samanikäisiä ja on mei ulkonäössäkin jotai samaa, niin olisin iloinen jos kuulisin, kuinka yksityiselämä samanhenkisillä ihmisillä menee.

    voit tehdä postauksen itsestäsi, jossa tutustutat lukijat omaan itseesi, minkälainen olet luonteeltasi, mistä asioista pidät ja mistä et.

    voit tehdä postauksen siitä, kuinka olet muuttunut elämäsi aikana, ulkonäöllisesti että sisäisesti. kuvat olisivat piristävä lisä.

    voit tehdä postauksen ihmisistä, mitä piirteitä ihmisissä ihannoit, mistä et pidä. minkänäköisistä ihmisistä pidät, mitkä piirteet sinua yleisesti viehättävät.

    voi tehdä postauksen miehistä. minkälainen olisi unelmiesi mies? mitkä luonteenpiirteet? mitkä ulkonäköseikat? mitä harrastuksia?

    voit tehdä postauksen julkkiksista. keitä ihailet ja miksi, kenestä et pidä ja miksi?

    aiheita on miljoonia. jos tekisit nuo yllämainitut postaukset, olisin tyytyväinen, ja samalla sekä minä että moni muukin lukija pääsisi tutustumaan sinuun ihmisenä paremmin, ilman että mitään kovin henkilökohtaista mene paljastamaan.

    toivot, että osaat ottaa ehdotukseni ja kritiikin hyvin, on nimittäin ihmisiä, jotka suuttuvat sellaisesta ja ihmisiä, jotka ovat vain kiitollisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hassuu, mut meinasin tämän postauksen tilalla tehdä itsestäni postauksen, mutta sitten tuli semmonen fiilis että se oli jotenki tosi itserakasta, joten se kaatu siihe.. mm, tosi hyviä ehdotuksia! enkä edes sanoisi kommenttejasi kriitiikiksi, sanon niitä hyvinkin kehittäviksi vinkeiksi:)

      Poista