maanantaina, lokakuuta 1

blue fall

 Kesän lopussa aattelin, että varmaan kuolen kaikkeen kiireeseen ja masikseen syksyllä. Koko ajan tekemistä, reenit, työt ja koulu. Päivät lyhenee ja valoisat hetken menee oppitunnilla istuen. Sää on sateinen ja kylmä. Masentavaaa.


Mutta kun asiaa tarkastelee nyt, tavallaan pidän syksystä. Pimeät hetket valostuu kynttilöillä, stressi katoaa suklaalla ja löhöilyllä. Nukkuminen on kivempaa, sillä on ihanan pimeetä ja viileetä. Energiaa saa musiikista. Masennus häviää ystävien ja joukkueen seurassa. Kesällä ei nähny paljoa ihmisiä missään, sillä aina joku oli mökillä tai sukulaisten luona, mutta syksyllä tää ongelma tulee harvoin vastaan. Syksyn paras piristäjä eli ruoka on hyvä keino saada esim. opiskelumotivaatioo kohillee. Parasta on kebab, joka toivottavasti perinteisesti nautitaan ennen Riennon pelii hyvässä seurassa. 

  

Syksyn muoti on myös miusta yks piristävä tekijä. Ihania värikkäitä ja lämpimiä neuleita♥
 mitä muuta voi toivoo?
Oon myös neulomassa itelleni lapasia! Tämmönen on ihan miun tapojen vastaista, joten oon super ylpee kun ne on valmiit. Ja varmasti laitan teille hienot kuvat lapasista sitten samana päivänä kun ne valmistuu. Tavote ois ennen jouluu.
Tsemmottist nytten. Ahkerana lueskelen kokeisiin joita ois vielä kolme edessä (psy, ru, bio.).

HeiHei

ps. 

pps.
Ihana Rihanna julkasi vasta uuden kappaleensa ja rakastuin heti

6 kommenttia:

  1. olipa piristävä postaus! :) itekkään en oo oikee syysihminen ja kokeisiin lukuki tökkii.. eli suunta jääkaapille siis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That's the spirit! :D ite hommaan esim. suklaalevyn ja sitten asetan itelleni tavotteen esim. sallin itelleni yhden rivin suklaata yhden sivun ruotsin sanojen lukemisen jälkeen, tms.. toimii sillon ku riittää itsekuri, ettei syö koko levyy kerralla:D

      Poista
  2. Tykkään tästä siun blogista tosi paljon!Siun tekstit on tosi kivoja lukee ja oot kaunis:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos(: mie taas tykkään tooosi paljon näistä tämmösistä kommenteista! nää aiheuttaa hyvän mielen ainaski koko päivälle:-)

      Poista
  3. olet todella kaunis, vähemmälläkin meikillä. nykyään törmää niin harvoin nuoriin naisiin, jotka voivat vaivatta astua ulos ovesta vähemmälläkin meikillä. selailin blogiasi, ja ihailen rohkeuttasi. vaikutat mukavalta ja lämpimältä ihmiseltä. minusta olisi kiva saada tietää lisää sinusta, mitä nyt selailin en löytänyt tietoa siitä, että esimerkiksi minkä ikäinen olet?
    entä onko sinulla poikaystävää? jos ei, kenties ihastusta? kirjoita rakkauden erilaisista tuntemuksistasi, niitä olisi mukava lukea. jos et tahdo paljastaa ihastuksesi/poikaystäväsi nimeä, kutsu häntä vaikka hänen nimensä alkukirjaimella! :)

    hyvää jatkoa tälle blogille, katselen tässä vielä muutaman päivän, jos pidän tästä todella paljon, liityn lukijaksikin! :)

    ystävällisin teveisin kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, eiköhän joka tytölle edes jonkinmoinen ihastus ole olemassa(; sen verran kun kiireinen olen, niin en välttämättä tuon pari päivän aikaan saata keretä postata, mutta rakkaus aiheisen postauksen voisin helposti toteuttaa.

      Poista