torstaina, elokuuta 2

vau mitkä lihakset!

Treenatut lihakset kiinnittävät jostain syystä usein minun (ja varmaan aika monen muunkin) huomion, oli kyseessä sitten nainen tai mies. Lihakset edustavat voimaa, kauneutta ja terveyttä. Ne kertovat paljon myös ihmisestä, sillä treenatun kropan omaavalla henkilöllä on varmasti paljon itsekuria, kärsivällisyyttä ja motivaatiota saavuttaa haluamansa. Hyvänä lisänä voisi tulla edes hieman parempi itsetunto ja arvostus omaan itseensä. 
 Itse liikuntakin antaa jo paljon. Esimerkiksi; enemmän energiaa jaksaa arkea, hyvän vastustuskyvyn pöpöjä vastaan, pitää yllä hyvän aineenvaihdunnan sekä luuston hyvän kunnon.

 Miun mielestä enemmän fitness-kunnossa oleva kroppa on kauniimpi kuin nykyajan naismallien langanlaihat olemukset. Salin suurkuluttajille oon suuresti kateellinen itsekurista, joka omaani verraten täytyy näillä henkilöillä olla mahdottoman hyvä, mutta enköhän miekin vielä saa omasta niskastani kiinni pariks vuodeks niin, että alkais se unelmakroppakin sieltä lopulta löytyä. Älkää toki huoliko, en tarkoita mitään oranssia ylipumppua, vaan lähinnä alempien kuvien tasoista vartaloa.




hihi, viimeinen kuva oikee suurena,
 sillä tää on melkeempä tällä hetkellä se mistä unelmoin; 
biitsivolley + tuo maha!♥

HeiHei!

ps. rakkaudet jatkuuu..

pps. enkä tarkota mitään semmosta nyt, etten pitäs kenestäkää muusta ku sikaniskoista:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti