keskiviikkona, elokuuta 15

school started and the sun is shining, surprising?

Ensimmäiset päivät Jykissä takana, tuhat edessä ja nyt jo oon hieman semmosella fuck this shit -fiiliksellä.. Oon nähny jopa painajaista koulun alusta, sillä oon kuullu paljon Jykistä, että siellä esim. shortsien pito tekee siusta erityisen, mustassa listassa ei säästellä sanoi, enkä todellakaan oota innolla.  Hajoon varmaan, jos miusta tulee sinne jotain juttuu. Eli i'm doing great.. Miun normipäivä menee jotakuinkin niin, että koulussa oon klo 8 -16 ja klo 17-19 reeneissä, eli aikaa ei jää oikeen millekkään muulle.


Meinattiin kyllä karata Viivin kanssa vielä Weekendiin, ainut ongelma on, ettei meillä oo vielä mitään muuta kun kyyti sinne, ei ees takasin, puhumattakaan majotuksesta tai lipuista. Saa nähdä mitä tästä nyt tulee, harmittaa kovasti, jos en mr. Guettaa tai Skrillexia pääse sinne popittamaan.


Anteeks, ei oo mitään viisasta aiheeseen liittyvää uniikkii kuvaaaa.... Harmittaa minuuki.

HeiHei

ps.

8 kommenttia:

  1. Jaa a jos jonkun mielestä shortsejen pitäminen on jotenkin erityistä, niin mie tuun huomenna punasissa pöksyissä kouluun! ;) Mut jykki on oikeesti ihan jeba mesta, ota vaan rennosti nii kaikki on hyvin =)

    VastaaPoista
  2. Mistä oot kuullu tuommosta tuosta jykistä, ku ainaki ku ite kävin tutustuu nii se tuntu just mukavimmalta ja kaikkiha sitä ilmapiirii vaa kehuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on siel tosi rento ilmapiiri normisti kyl, mut jänskättää että mitä ne abit keksii.

      Poista
  3. Millä tavalla shortsien käyttö tekee erityiseks? Meinaatko hyvällä vai pahalla?? Harmi jos sun koulussa on tommosta:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sillee pahalla mie sen otin ku jykistä asti oli muihin kouluihi miun asusta raportoitu:D

      Poista
  4. Pelkkiin huhupuheisii ei välttämättä kannata uskoo. Ettet ois ottanu noita juoruja pikkusen liian raskaasti? Ei kannattas suhtautuu noi negatiivisesti omaan kouluu jossa tuut olemaa vielä seuraavat 3-4 vuotta. Tottakai joka koulussa ekoina päivinä puhutaan paljo uusista oppilaista, hyvällä ja pahalla.

    VastaaPoista