tiistaina, kesäkuuta 19

got 2 go, again..

Kiirekiirekiire vaikka onkin loma. Jotenkin treenit, biitsi ja tuhannet pienet asiat vie kaiken ajan kirjottamiselta. Ajattelin, että kerkeisin postata kesällä kaks kertaa päivässä kun ei muuta ois, mutta ei se mennytkään niin. Ylihuomennakin lähtö Itävaltaan, ja tämä jää luultavimmin viimeiseksi postaukseksi ennen sitä.

Ollaan kavereiden kaa tässä lähiaikoina tehty kaikee jännää, esim. leivottiin brownieita, käytiin rannalla grillailee ja tietty kuvailtu siinä samassa. Rantsusta Eve otti hienoi kuvii nuotiosta, muttei sit miulle niitä lähettäny, joten jäätte ilman meidän fiilistelyit Sellasta miun elämään+ tietenkin itikat, jotka on syöny miun jalat ihan kokonaa. Kuvailtiin tässä yks päivä meidän takapihal, ja tässä tulokset! Kuvaajana toimi aina yhtä mestari ww♥

Jutan siemensyöksy!


hevi on aina ollut lähellä sydäntäni.. not.




viitsivitsi, ei tää oo takapihalta, vaan rannalta:p
Keskiviikkona alkaa pitkään odotettu 5 päivän reissu Itävaltaan joukkueen kanssa. Lomareissulle ei olla menossa, vaan turnaus ja pelithän siellä meitä odottaa. Pari peliä jo aamusta, torstaista sunnuntaihin, joten aikaa jää myös kaupungilla käymiseen ja auringon ottoon. Koska turnaus on kooltaan suuri (turnauksessa on monia eri lajeja ikäluokkineen) en valehtele, kun sanon odottavani myös kisabileitä. Poweria ne tuskin voi viedä..

sääkin näyttää ihan hyväää...:p


HeiHei!

ps.

pps. Jutalla se aina välähtääXD

2 kommenttia:

  1. Once upon a time somebody ran
    Somebody ran away saying fast as I can
    I've got to go...got to go

    VastaaPoista