tiistaina, kesäkuuta 12

astetta rankempi vklp...

Otsikko kertoo jo suuren osan tämän vuoden Powercupista. Huomasin, että valmentajan homma on rankkaa, varsinkin kun valmennettavat on D-tyttöjä, eli pieniä, vikkeliä, energisiä ja äänekkäitä. Keskiviikkona saavuttiin  Turkuun monen tunnin bussimatkan jälkeen. Bussissa opettelin pienten nimiä, jotka muistin jo täydellisesti vasta paluumatkalla, johtuen surkeimmasta nimimuistista ikinä. Kolmestaan Even kanssa sitten vahdittiin muualla kun pelikentillä kaikkia 13 D:tä, joten miulla oli hyvin tapahtumarikas viikonloppu, eikä tylsää hetkeä löytynyt!

Yksin en tosin tiimiä koutsannu, vaan jaettiin vastuu D2-joukkueesta Emman kanssa. Peleistä ja tyttöjen taidoista miulla ei ollut kovin suurta tietoo ennen turnausta, mutta yllättävän hyvä menestys saavutettiin kaikesta huolimatta.


 Reissun kohokohtia oli kisabileilta, jolloin koutsitkin sai ottaa vähä rennommin ja mennä joraamaan sekä junnujen, että oman ikästensä keskelle. Junnujendiskoon laitettiin uudet supersöpöt shortsit ja opeteltiin pari jännää flamingo-muuvvsiii, niinkun kuvista näkyy!



Isojen bileissä pisteltiin sit menemään tanssilattialla ja tietenkin eturivissä. Pääesiintyjänä oli Mikael Gabriel, jonka lisäks siellä liikutti ihmisiä Dj Preal, joka oli ihan törkeen hyvä! Näin kun käytiin kaks keikkaa peräkkäin, niin vähän yllätti se, kuinka käsikirjoitettuja keikat onkaan:o


Meidän majoituskoulun vierestä tytöt bongas mäkiautopaikan. Torstaina pelien jälkeen suunnattiin siis sinne, ja tytöt oli sitä mieltä että perjantainakin on päästävä. Saatiin aamiaiset vuoteeseen ja kiltit mielistelevät lapset perjantaipäiväks, jonka jälkeen sitten ansaitusti päästettiin ne uudestaan mäkiautoilemaan. (Oikeesti meidät sinne uudestaan veti komeet jätkät, jotka pyöritti sitä juttuu)



Että siinä pieni lohkasu meidän reissusta, joka väsytti miut totaalisesti. Oon niin onnellinen kun saan vaan maata sängyllä hiljasuudessa (siellä särki päähän melkee joka päivä, eikä syytä oo vaikee arvata)!

Nyt nunnumaan,
HeiHei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti