lauantaina, toukokuuta 11

imperfection

 " hei kuka laittaa itestää tollasen kuvan blogiinsa? :-D "
- Anonyymi

Kun selaa blogeja, näkee usein kuvia erilaisista aina hymyilevistä, kauniista ja itsevarmoista blogaajista.  Postauksista saa helposti fiiliksen siitä, kuin heidän elämänsä olisi aina yhtä aurinkoista ja ihanaa kaikkien uusien vaatteiden ja ihanien ystävien sekä herkkujen keskellä, vaikka kulissin takana asiat olisivatkin toisin.

Some people just seem so fucking perfect, that all you do is wondering how can it be possible?
 Cause most people are just perfect because of their imperfection.

Olette selvästikkin huomanneet, että en itse mene ihan tuon bloginormin mukaan, vaan pyrin laittaamaan sen kolmen erilaisen poseerauksen lisäksi jopa niitä "huonoja"kuvia. Lisäksi rikkoakseni hieman tuota illuusiota omalla kohdallani, ajattelin kertoa teille osan omista ajatuksistani, jotka ovat päässäni pyörineet tässä lähiaikoina.
Minulla on melkeen aina ollut melkoisen hyvä itsetunto, joka auttaa olemaan välittämättä kaiken maailman hömpötyksistä miun ympärillä. Normaalisti en myöskään ota haukkuma-sanoja niin hyvin itseeni. Oon myös ollu tosi sinut kroppani kanssa, esimerkiks miulle ei oo teettäny ongelmaa olla jossai bikineis rannalla jne.

kesä 2011
Nyt lähiaikoina sitten kaikki on muuttunut. Oon jättänyt menemättä sovittuihin tapaamisiin, sillä on tuntunu siltä, ettei mikään vaate pue ja naama ja hiukset on kyllästyttäny ja näyttäny ihan tosi kamalalle. Ajatukset menee vuoristorataa; tekis mieli syödä kaikkee herkkuja, mutta hyi kun oon läski. Vanhojen kuvien vertaaminen ja vaa'alla käynti on uusia tapoja joita tässä on nyt syntynyt.

Tämä muutos miun ajatusmaailmassa ihmetyttää läheisten kamujen lisäks myös minuu itseäni. Yritän vaan koko ajan löytää sen tasapainon ajatuksien väliltä, mikä miulla vielä joskus oli, vaikka koko ajan tuntuukin ihan muodottomalta tynnyriltä.

 Väittäisin, että itsetuntoa on jokaiselta blogaajalta löydyttävä tuon Julkaise-napin painamiseen jokaisen jutun kohdalla, ja edelleen kun itse sitä nappia silloin tällöin painelen, on todettava, etten oo minkään kuopan pohjalla todellakaan. Ajattelin vaan reenata hieman enemmän, niin kyllä ne ajatukset siitä katoaa.
kevät 2013






Heippa♥

ps. tarkoituksenani ei todellakaan ole kerätä mitään sääliä
pps. Olen jo pitkään aikonut postata aiheesta, alun kommentin vastaanottaminen vain lisäsi matskua postaukseen eli tämä ei ollut saarna anonyymeille.

9 kommenttia:

  1. Sulla on sika ihana blogi, nää tekstit on hyvii ja pistää miettii, oot myös todella kaunis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) kiva kuulla että perimmäisen tarkotus toteutuu, että jollain ees herättää nää tekstit jotain ajatuksia :)!!

      Poista
  2. Mun mielestä oot tosi kaunis ja sulla on just hyvä kroppa! Kurvikkaaat naiset on kauniimpia kuin ne laihat tikut, tosin kyllä mä treenattuakin kroppaa arvostan tiettyyn rajaan asti. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitokset:) on kyllä miullakin olemassa semmonen tietty raja missä menee reenattuki kroppa yli, varsinki sillon kun naiselliset muodot hävii ja hartiat on kaks kertaa lantion levyset!

      Poista
  3. En ois uskonu et kirjotat näin, tai siis joo mut että sullaki on niitä huononaamakroppapäivii! Oot niin kaunis ja hyväkroppainen ja vielä hyvä luonteinen.. Moni haluis olla ku sä! (Musta vaa tuntuu et joku kateellinen on laittanu sulle ton kyseisen ilkeen kommentin..)Kaikkee hyvää sulle <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo kommentti ollu ees ilkee:D aiheutti lähinnä vaa miussa suurta ihmetystä, että öö miksei?:D tosi ihana kommentti, kiitos:-) <3

      Poista
  4. Itse ajattelen jokaisesta laittamastasi kuvasta että kuin söpö ja luonnollinen kaunis nuori nainen olet :-)

    VastaaPoista
  5. Kun sä viittasit tohon vanhojen kuvien katteluun ja vaa'alla käyntiin, niin ymmärsin jotenkin että olisit mukamas "lihonnut". Mielestäni, vaikka painosi olisikin noussut(!?) niin et ole lihonnut yhtään. Sinusta on tullut vaan todella paljon aikuisemman näkönen ja kyllä niitä muutoksia silloin tapahtuu kropassakin. Jatka itsevarmana itsenäsi, niin olet kauneimmillasi =)

    VastaaPoista