torstaina, heinäkuuta 19

Lieksa!

King of the hill!
Moni on miettiny, mitä teen Lieksassa, kun tänä kesänä oon viettäny vähä liikaaki aikaa täällä. Noh, täällä on mummi&ukki, sekä mökki = paaljon ruokaa ja rauhaa, and I löööw it♥

Toki täällä on myös ystäväni Eve aina sillon kun mökilleen eksyy, ja Pepe, joka asuu täällä. Mökin lähellä on liikkasali, johon ollaan päästy reenaa kivasti pari kertaa ja yhtenä päivänä oon täällä biitsillekki päässy.

Säät ei siis todellakaan oo suosinu täällä koko kesänä ainakaan minuu, pari päivää sitten kun tultiin uudestaan tänne iskän kanssa sää näytti tältä: 


Kokonaiset kaksi päivää siis vain ja ainoostaan ukkostanu ja satanu. Vitsailtiin kaupasta tullessa, että olis voitu laittaa vesisukset auton perään veden määrän takia, mut ihan hyvä ettei laitettu, sillä seuraavaks sato rakeita ja pulkka ois ollu siinä vaiheessa parempi(:


Aksu on miun rakas serkku Keravalta, jota näin nyt pitkästä aikaa. Tämä 4wee energiapakkaus piti huolen siitä, ettei kukaan meistä ainakaan kuollu tylsyyteen mökin sisällä. Kaikki puolituntiset ilman sadetta käytettii hyväks aksun kaa pelaamal fudista ja jahtaamal perhosii :D

Tänään palaan kotia ja hommia riittää todenteolla. Ensimmäisenä vien tavarani Valintakirppikselle,(eli käykääs siellä kattelemassa!) sitten on vähän kissanhoitohommii ja kuvailuja Even ja Tristenin kanssa! Kuvia saatan laitella tänne sitten myöhemmin, näillä miun sankareilla voi mennä kauankin niiden muokkaamisessa..

HeiHei!

ps. WOW! 20 000 sivunnäyttöö, that's nice(:
pps.

3 kommenttia: